Bezorging


Bestellen en verzenden:

Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u een orderbevestiging met factuur en bent u een bindende overeenkomst aangegaan.
U kunt kiezen uit vooruitbetalen of betalen bij afhalen.
Betalingen mogen overgemaakt worden op het volgende nummer; IBAN NL76ABNA 0463217357  BIC ABNANL2A
Het bedrag op de factuur dient binnen 7 dagen te worden voldaan, o.v.v. het ordernummer. Als het bedrag na 7 dagen niet is bijgeschreven, zal er een herinnering naar u toe worden gestuurd. Geeft u daar na 3 dagen nog geen gehoor aan dan zullen de bestelde items weer in de winkel worden teruggeplaatst.  Pas na ontvangst van de betaling wordt de bestelling uiterlijk binnen 1 week verstuurd. Wij verpakken de artikelen goed, daarvoor kunnen wij niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele schade tijdens transport. Wij kunnen uw pakket ook aangetekend versturen, er komt dan een klein bedrag bij de verzendkosten. Daarmee bent u verzekerd (tot 500€) tegen eventuele schade van uw items. Mocht dit het geval zijn, dient u zelf de schade afhandeling te regelen met TNT.

Verzendkosten:

De artikelen worden geleverd via de geldende TNT posttarieven.
Standaardpakketten 0-10 kg € 6,75  ( afm. 100 x 50 x 50 cm)
Grotere pakketten en pakketten die zwaarder zijn dan 10 kg € 12,20 ( afm. 175 x 78 x 58 cm)
Soms kan er een bijdrage in de verpakkingskosten worden berekend. Dit staat vermeld bij de advertentie.
Voor brievenbuspost ontvangt u een aangepaste factuur.

Afhalen:

Natuurlijk kunt u de items ook komen afhalen in Axel. U dient dan contant af te rekenen. Vermeld bij contact altijd het factuurnummer.
Grote items of meubelen dienen binnen 7 dagen afgehaald te worden. Dit kan eventueel met 7 dagen verlengd worden, wel dient u dan het verschuldigde bedrag alvast over te maken.